Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - holgermh

Pages: 1 [2]
16
SolveigMM Video Splitter / Re: K-frame and avi files
« on: May 22, 2011, 03:43:43 PM »
Hello to all,

i'm beta-testing the 2.4 series. In the version 4th of march all is ok. All versions since then give me the k-frames problem the user in this thread is experiencing in 2.3. I just tested the 2.4 version from 20th of may: If i hit the right arrow i can move k-frame by k-frame and at ~ 03:45 min it just goes to the end regardless if the format is H264 or DX50.

I can reinstall the version 4th of march and all's ok. So it doesn't seem to be some kind of a leftover, otherwise this wouldn't work.

Kind Regards

Holger

17
Hi,

SolveigMM_Video_Splitter_2_4_1103_15 is calling elecard again (this time once per start).

Please have a look at this...

Best Regards

Holger

18
Hi Stanislav,

i currently use SolveigMM Video Splitter 2.4.1103.4. This one has the error fixed as Olga promised!

By the way, i use Sunbelt Personal Firewall and allways set new programs to alert to see what they do...

Best Regards

Holger

19
Hello,

the installation went fine, the editing too. But one thing i don't like at all:

The Beta accepts my key for paid version 2.2... but every time i start the programm it opens up to 13 connections to the elecard
registration server. It doesn't do that on 2.2. I don't want to have an open internet connection just to edit a file with a program
that i paid for. So i went back to 2.2 for now.

Regards

Holger

Pages: 1 [2]