Author Topic: Audio out of Sync on Recording.  (Read 6368 times)

Offline JMac_88

  • Users
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Audio out of Sync on Recording.
« Reply #3 on: October 01, 2014, 01:12:54 AM »
Just came across your How to achieve Good Quality using Hypercam guide... -http://www.solveigmm.com/en/howto/how-to-achieve-a-good-video-quality-using-hypercam/][url]http://www.solveigmm.com/en/howto/how-to-achieve-a-good-video-quality-using-hypercam/[/url]

The Quality is not as good as DIVX and you possibly might have a better method from your own perspective nowadays compared to when you first wrote your above article

But the sound appears to be in sync using the methods outlined in the above article.

Thank you
« Last Edit: October 01, 2014, 03:10:13 PM by JMac_88 »

Offline Olga Krovyakova

  • Users
  • *
  • Posts: 976
    • View Profile
Re: Audio out of Sync on Recording.
« Reply #2 on: September 22, 2014, 11:45:04 PM »
Hello JMac_88,

Thank you for your report.
I've reproduced the same issue with DIVX 6.9.2 Codec at our end.
As soon as we fix this bug, I'll post the update of HyperCam 3 here.
Regards,
Olga Krovyakova
Solveig Multimedia

Offline JMac_88

  • Users
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Audio out of Sync on Recording.
« Reply #1 on: September 19, 2014, 01:35:38 AM »
Version 3.6
Video Compressor - DIVX 6.9.2 Codec.
Record 10.00
Playback 10.00
Key Frame every 100 frame.

I have not adjusted anything in the sound tab - Standard settings.

Would appreciate some input into how to resolve this issue.

Many thanks