Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Nuser

Pages: [1] 2
1
SolveigMM Video Splitter / New license?
« on: November 15, 2011, 10:51:12 PM »
Does the v3 mean that a new license is needed?
Best regards
Nuser

2
Hello Olga
Does this mean that the 2.4 version will not be developed anymore?
Best regards
Nuser

3
SolveigMM Video Splitter / Re: Video scroller bar not working.
« on: October 24, 2011, 09:12:58 PM »
Hello Olga
Any news about fixing this annoying problem?

4
SolveigMM Video Splitter / Re: Pixel aspect ratio.
« on: August 20, 2011, 03:54:37 AM »
Hello Stanislav

Re: Did you mean save selected Option "Tools->SmartMode" when close and open the program?

Yes, either saving the setup when closing the program, or better, make a small configurable setup menu,
containing common settings as maximized/windowed, smart mode on/off ect.
Best regards
Nuser

5
SolveigMM Video Splitter / Re: Pixel aspect ratio.
« on: August 14, 2011, 03:34:25 AM »
Hello Stanislav
Strange.... I can't reproduce the fault either.
I will let you know if it occurs again.
And the joiner works perfectly in the new version. ;)

A small request: Could you please add some user selectable default values ("smart mode" on/off ect.).

Re. this post: http://www.solveigmm.com/forum/index.php?topic=3506.0
I have some additional info.
On my pc the problem only seems to occur when the file contains avc video ( mp4 or mkv container).
Stepping with the marker when video is paused, only move the marker, the preview does not follow.
And, yes, the problem disappears when the video acceleration is turned off.
Windows Xp / ATI HD4350 graphics.
I have previously reported the following problem with wvc1 video content: The ”jump to next keyframe” buttons (forward/backward) only work once.
Further pressing the buttons, only move the marker, the preview does not follow.
This problem also disappear when the video acceleration is turned off.
Best regards
Nuser

6
SolveigMM Video Splitter / Re: Video scroller bar not working.
« on: August 05, 2011, 01:56:37 AM »
Hello Olga
This is exactly the same problem which I have reported earlier. I also use XP.
Just for info: This bug has been introduced recently ( I don't remember the version), previous versions did not have this bug.

7
SolveigMM Video Splitter / Re: Pixel aspect ratio.
« on: July 14, 2011, 03:28:37 AM »
Hello Stanislav.
The bug is only partly fixed in v2.4.1107.13.
1) If "smart mode" is on, the bug is still present.
2) The file joiner has not been fixed, and produce the same wrong frame aspect ratio.

The audio bit rate is ok now.
Best regards
Nuser

8
SolveigMM Video Splitter / Re: Pixel aspect ratio.
« on: July 09, 2011, 02:12:02 AM »
Hello Olga
 I use version 2.4.1106.21, which I believe is the latest.
The files can be downloaded here: https://www.rapidshare.com/files/79914751/Wmv3.7z
I don't know the splitting time, you must look at the splitted parts, which are also included.
Concerning the audio bitrate bug, you can use MPC-HC file properties or Mediainfo to compare the original file with the splitted ones...
Best regards
Nuser

9
SolveigMM Video Splitter / Pixel aspect ratio.
« on: July 05, 2011, 06:29:21 PM »
After trimming a .wmv file with the new v2.4, I notice that 2 old bugs remain.
1) Trimming a .wmv file with a pixel aspect ratio different from 1, will result  in wrong frame aspect ratio in the output file.
2) The readout of the audio bitrate, in the output file, is completely wrong.
I can re-send the files if wanted.
Best regards
Nuser

10
SolveigMM Video Splitter / Re: Video Splitter 2.4/MPC-HC
« on: July 04, 2011, 06:16:39 PM »
Hello Olga
Yes, I have the Avi trimmer installed.
Please notice that I only wrote about the problem to inform you.
I actually have no interest in this problem, since I use the v2.4 splitter.
Best regards
Nuser

11
SolveigMM Video Splitter / Re: Video Splitter 2.4/MPC-HC
« on: July 03, 2011, 02:19:43 AM »
Hello Olga
I don't understand.....
I had v2.4 installed but wanted to try if v2.3 had the same behaviour.
I installed v2.3 without errors, except for the usual questions "do you want to replace the file with an older version". I chose no.
Uninstall of v2.4 also ran without errors.
Then I started the splitter, but it didn't work, telling me that "SMM_ASF_Trimmer.ax" was missing.
I tried a re-install. No sucess.
Then I took the "SMM_ASF_Trimmer.ax" from v2.4 and registrated it manually, and everything was fine.
Best regards
Nuser

12
SolveigMM Video Splitter / Re: Video Splitter 2.4/MPC-HC
« on: June 30, 2011, 08:07:49 PM »
Well, I have now done some additional splitting of wmv/wvc1 files and this problem is obviously not common.
Actually, I could only find 2 files that had this problem.
I tried with the latest v2.3 splitter. Exactly the same result as with the v2.4 splitter.
v2.3 has an installation bug, SMM_ASF_Trimmer.ax is not installed, and I had to take it from v2.4.
I tried with different media players. Only the MPC-HC will not play the trimmed file properly.
I use the second-latest MPC-HC, since they screwed up the .mkv header flag reading in the latest version.
I don't know if this is a Solveigmm, or a MPC-HC issue, but it is obviously not a major problem,
so I have solved the problem by deleting the 2 files  ;D

13
SolveigMM Video Splitter / Video Splitter 2.4/MPC-HC
« on: June 29, 2011, 07:10:34 PM »
When I split .wmv files with WVC1 codec, the MPC-HC player will not play the splitted file from the start (it remains on the first frame). If the time cursor is moved to anywhere else than the start, the file will play. I have not experienced this with any non-splitted files. Neither have I had this problem with previous versions of the Solveigmm video splitter. VLC media player will play the file from the start, but this player is useless, because it has no DXVA1 feature. Are you aware of this problem, or do I need to supply further informations? Best regards, Nuser

14
Hello Olga
So it is not supposed to work with wvc1 yet ?
Best regards Nuser

15
SolveigMM Video Splitter / Re: 2.3 bug report
« on: February 04, 2011, 07:16:21 PM »
Thank you Dmitry.
I have now installed v2.4
I have posted  further info directly to Stanislav.
When the bugs are fixed, and all the planned formats are supported,
this will be the absolute #1 splitter  ;)
Best regards

Pages: [1] 2