Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Stanislav Mikhailenko

Pages: 1 2 [3] 4 5
31
SolveigMM Video Splitter / Re: XP SP1 and AVI files freeze
« on: November 10, 2011, 11:30:44 AM »
sorry for more questions..

Its possible to disable the m$ splitter for avi files and use other one by default?
I try unregistering quartz.dll but then .. no video plays.
I install haali splitter with AVI support... but Im not able to force this splitter over M$ one. Also I tested changing merit with direcshow control panels to change merit of codecs/splitters unsucesfully.

My solution is stop using all AVI programs that rely on M$ AVI splitter by default, but "Solveigg video splitter" is so good to forget it ;/ there are no so good alternatives available. (avidemux/virtualdub.. but they are unfriendly in comparison for split tasks)

Unfortunatly there is no way for now to use alternative avi splitters in SolveigMM Video Splitter.

For other purposes changing merit for haali should work, you need "Haali Media Splitter (AR)". Also reboot computer after changing merit to take effect.


32
SolveigMM Video Splitter / Re: XP SP1 and AVI files freeze
« on: November 09, 2011, 12:21:44 AM »
hi travolter,

I suggest you to check you disk for  errors by standard tool rmb by disk ->Properties "Tools" tab "Check Now".

About USB drivers. Try to search drivers at website of your motherboard's manufacturer. There could be some updates versus drivers that ships on CD with motherboard.


33
SolveigMM Video Splitter / Re: XP SP1 and AVI files freeze
« on: November 07, 2011, 01:26:01 PM »
i have installed ffdshow 3356_20100411_sse_icl11 using these codecs and "ms avi splitter" quartz.dll: 6.05.0001.0902 (test file contains divx3 and ac3)
Media Type regestry entry i have made identical. There where some difference but it's not meaningfull. Unfortunatly no success with reproducing the problem.

Does the problem occures on some files? Some avi files plays fine?
Could you upload one problem file somewhere, to make our test identical?

Also i've noticed that you use old one Video Splitter. Lets try with the latest.

http://www.solveigmm.com/download/SolveigMM_Video_Splitter.exe

It contains more detailed logs (Make log again with new version and upload the results. Don't forget to Tools ->Clear Logs" before starting new test.)


Could you also say what does happen when after "Render Media File" in graphedt you press the play button?

34
SolveigMM Video Splitter / Re: XP SP1 and AVI files freeze
« on: November 03, 2011, 01:25:19 PM »
Hello Travolter,

I have install winxp sp1 on test machine and didn't noticed this problem. So i am sure the problem is not with XP's avi splitter.

Could you provide links for codecs you have installed on the system? 
Because as i know latest builds of ffdshow and K-Lite requires winxp sp2.

I need to get more information about the system, please, follow instructions in archive.
smm.zip

Looking forward reply from you

35
Updates:

SMM MP4 Demuxer/Muxer x86 1.0.1110.28

Fixes:

Demuxer:
- no audio pins on some files with aac
- no video pins on some files with avc1
- positioning to end shows start frame

36
Updates:

SMM MP4 Demuxer/Muxer x86 1.0.1110.24

Fixes:

Demuxer:
- no audio pin in mov with aac audio
- jerking video playback on some files with avc1

Features
Muxer/Demuxer:
- mp3 audio handling
- mp4v video handling

37
Hello everyone,

We are developing MP4 Format DirectShow Demultiplexer and Multiplexer filters based on GDCL DirectShow Mpeg-4 Filters Sources.

Download
SMM MP4 Demuxer/Muxer x86

For now they support ISO Mpeg-4 files containing Mpeg-4 and H.264 video and a variety of audio formats.
Please post here if you will find any bugs or if you have any issues.
Thanks.

38
SolveigMM Video Splitter / Re: Pixel aspect ratio.
« on: August 15, 2011, 11:04:56 AM »
A small request: Could you please add some user selectable default values ("smart mode" on/off ect.).
Did you mean save selected Option "Tools->SmartMode" when close and open the program?

Quote
Re. this post: http://www.solveigmm.com/forum/index.php?topic=3506.0
I have some additional info.
On my pc the problem only seems to occur when the file contains avc video ( mp4 or mkv container).
Stepping with the marker when video is paused, only move the marker, the preview does not follow.
And, yes, the problem disappears when the video acceleration is turned off.
Windows Xp / ATI HD4350 graphics.
I have previously reported the following problem with wvc1 video content: The ”jump to next keyframe” buttons (forward/backward) only work once.
Further pressing the buttons, only move the marker, the preview does not follow.
This problem also disappear when the video acceleration is turned off.
Best regards
Nuser
Thanks for info about Hardware acceleration. When it will be fixed we will post in the pointed thread.

39
SolveigMM Video Splitter / Re: Pixel aspect ratio.
« on: August 11, 2011, 12:14:40 PM »
Hello Nuser,


That's strange i can't reproduce the
Quote
1)If "smart mode" is on, the bug is still present.

Could you check again? I use WMP Preferences - it shows Aspect "4:3 actual, 1.78:1 displayed" as the source one. The source file is "4-1440x1080-Wmv3-PixAR1,333.wmv"

Specify test environment (OS version,  Windows Media Player version)
Exact start time of trimm.
Also, please, look at Video Splitter with opened file
Tools->Preferences at the right down corner "Copy Info To Clipboard" and paste it here or send by letter to support (dog) solveigmm.com

The 2-nd:
Quote
2) The file joiner has not been fixed, and produce the same wrong frame aspect ratio.
Should be fixed in recent beta Video Splitter 2.4.1108.11

Waiting for you reply,
Thanks.

40
SolveigMM Video Splitter / Re: Pixel aspect ratio.
« on: July 13, 2011, 06:27:44 PM »
Hello Nuser,

Thanks for samples.
Both problems was fixed in 2.4.1107.13 SolveigMM_Video_Splitter_2_4_1107_13_Beta
Please, let us know that the problem was  resolved on your side.

41
SolveigMM Video Splitter / Re: K-frame and avi files
« on: May 25, 2011, 06:51:29 PM »
Hello yorick17 and holgermh,

The problems that you have met was fixed in recent updates in both versions:

Video Splitter 2.3
Video Splitter 2.4 Beta

Please, post does it resolve everything described or not?

Thanks for tracking the problem!

42
Hello holgermh,

I can't conform this bug with the recent beta versions:

SolveigMM_Video_Splitter_2_3_1103_3.exe
SolveigMM_Video_Splitter_2_4_beta.zip

I've used SystemExplorer utilty and NetStat Agent to monitor opened connections there is no such problems with it.

If you can reproduce the problem with pointed versions, please, post and also write which utility do you use to monitor connections.
 

43
SolveigMM Video Splitter / Re: 2.3 bug report
« on: February 03, 2011, 05:41:49 PM »
you can use 3 ways to do this, look here

44
SolveigMM Video Splitter / Re: 2.3 installation
« on: February 02, 2011, 10:59:10 PM »
During installation of the Video Splitter v2.3b the following 3 files are older than the ones left on the hard drive from v2.2 (the files were obviously not removed during uninstall !!!) :
SMM_FileWriter.ax
libebml.dll
libmatroska.dll
I did choose to keep the files from v2.2.
Was this correct?
Best regards
It could be that you also have  other products installed(e.g. SolveigMM AVI Trimmer  or SolveigMM WMP Trimmer plugin). There are common components between them. So it could be that one of them you use has newer components, than vsplitter 2.3 beta.

In both cases(using old or new) if you have found a bug, please, tell us steps to reproduce it.

45
rdi,

Можно взять обновление по ссылке http://solveigmm.com/files/SolveigMM_AVI_Trimmer_2_0_beta.zip

Подтвердите, если не сложно, если проблема решена. Спасибо!

Pages: 1 2 [3] 4 5