Author Topic: AVI Trimmer Install Error  (Read 15988 times)
  • Administrator
  • Users
  • *****
  • Posts: 875
    • View Profile
« Reply #5 on: March 13, 2008, 09:17:06 PM »
Quote from: "TCGreen"
UPDATE: I found a copy of AVI Trimmer v1.4 and it installed just fine, still having the same problem with installing v1.5 or v1.6.


Thank you for helpfull information, we will try to discover and fix this problem.
Regards,
Dmitry Vergeles
Solveig Multimedia

  • Users
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
« Reply #4 on: March 11, 2008, 09:26:35 PM »
UPDATE: I found a copy of AVI Trimmer v1.4 and it installed just fine, still having the same problem with installing v1.5 or v1.6.

  • Users
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
« Reply #3 on: March 10, 2008, 07:16:25 PM »
Quote from: Dmitry Vergeles
Quote from: TCGreen
Every time I attempt to install AVI Trimmer (1.5 or 1.6) it takes me to the language select screen, then I click next and it takes me to the "Welcome to the Installation Wizard" screen and then when I click next again I get the following error message:

"Custom User Interface plugin raised exception on event EV_SHOW DIALOGS"

Then it aborts the install. Any ideas what this might be?


Hello TCGreen,
Thank you for the feedback. Could you please let us knwo what is your OS?


I'm running XP Pro, SP 2.

  • Administrator
  • Users
  • *****
  • Posts: 875
    • View Profile
« Reply #2 on: March 10, 2008, 09:34:16 AM »
Quote from: "TCGreen"
Every time I attempt to install AVI Trimmer (1.5 or 1.6) it takes me to the language select screen, then I click next and it takes me to the "Welcome to the Installation Wizard" screen and then when I click next again I get the following error message:

"Custom User Interface plugin raised exception on event EV_SHOW DIALOGS"

Then it aborts the install. Any ideas what this might be?


Hello TCGreen,
Thank you for the feedback. Could you please let us knwo what is your OS?
Regards,
Dmitry Vergeles
Solveig Multimedia

  • Users
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
« Reply #1 on: March 10, 2008, 01:50:25 AM »
Every time I attempt to install AVI Trimmer (1.5 or 1.6) it takes me to the language select screen, then I click next and it takes me to the "Welcome to the Installation Wizard" screen and then when I click next again I get the following error message:

"Custom User Interface plugin raised exception on event EV_SHOW DIALOGS"

Then it aborts the install. Any ideas what this might be?