Author Topic: Messed up UI in v6  (Read 10295 times)
  • Administrator
  • Users
  • *****
  • Posts: 1116
    • View Profile
« Reply #7 on: July 27, 2016, 04:22:24 PM »
Hello to all!

The Business Edition beta version is available here:

http://www.solveigmm.com/download/SolveigMM_Video_Splitter_Business_Edition_6_0_Beta.exe

We highly appreciate your any bug reports and suggestions, so please feel free to contact us.
Regards,
Olga Krovyakova
Solveig Multimedia

  • Users
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
« Reply #6 on: July 27, 2016, 07:44:07 AM »
Hello,

Thank you for contacting us.

We have tried to investigate this UI problem and fixed this issue in the version available for the download from the following link:

http://www.solveigmm.com/download/SolveigMM_Video_Splitter_Home_Edition_6_0_Beta.exe

And Beta version for Business Edition?.

  • Users
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
« Reply #5 on: July 26, 2016, 11:14:05 PM »
The U.I certainly seems to be fixed, i don't have time to test out the functionality though, hopefully the other guy in this thread will.

  • Administrator
  • Users
  • *****
  • Posts: 1116
    • View Profile
« Reply #4 on: July 26, 2016, 07:17:07 PM »
Hello,

Thank you for contacting us.

We have tried to investigate this UI problem and fixed this issue in the version available for the download from the following link:

http://www.solveigmm.com/download/SolveigMM_Video_Splitter_Home_Edition_6_0_Beta.exe

Could you please let us know if this version works ok at your end?
Regards,
Olga Krovyakova
Solveig Multimedia

  • Users
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
« Reply #3 on: July 23, 2016, 11:06:07 PM »
Me too, this happens with the newer 6.0.1607.22 build too.

  • Users
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
« Reply #2 on: July 23, 2016, 09:15:12 PM »
Same here. Don't know if it's messed up but nothing works and black font on dark grey background doesn't seem quite right (very hard to read). I can load the file and it gets indexed but I cannot do anything with it. All buttons are dead.
/Michael

  • Users
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
« Reply #1 on: July 22, 2016, 05:07:50 AM »


I am running Windows 10 x64 on a 1366x768 resolution laptop screen with all latest windows updates and gpu drivers. Please fix the UI problems.