Author Topic: Nike Terminator,  (Read 6 times)

Offline Edannink

  • Users
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Nike Terminator,
« Reply #1 on: June 17, 2021, 03:13:05 PM »
Errolson Hugh en Nike hebben behoorlijk succesvol samen gewerkt aan samenwerkingen op nike dunk high outlet online het gebied van schoenen, omdat ze silhouetten zoals de Air Force 1 Low, Air Presto en Air VaporMax opnieuw hebben geformatteerd door de lens van zijn zeer gerespecteerde ACRONYM-afdruk. Hoewel al deze genoemde modellen aan het publiek zijn geleverd, lijkt het erop dat de ontwerper meer projecten met de Swoosh-familie in de voorraad had, aangezien hij zojuist een ACRONYM x Nike BLUNK via zijn IG heeft onthuld. vorm die sterk lijkt op de Dunk High, maar een gladdere tussenzool heeft die uit de Blazer is gescheurd - vandaar de naam die de twee klassieke Nike-modellen verenigt.

Hoewel de Georgetown Hoyas het meest verbonden zijn met de Nike Terminator, past het merk de kenmerkende kleuren van de school toe op een aankomende Dunk Low. De aankomende Nike Dunk Low "Georgetown" leent de grijze en marineblauwe tinten van de Hoyas voor een paar dat de twee volgt. -toon "Wees trouw aan je school" collegiaal thema ondanks dat het geen deel uitmaakt van het originele pakket. Binnenin wijkt het Nike-logo van de binnenzool af van het thema met een vleugje oranje. nike dunk low outlet sale De Georgetown-kleuren zijn een primeur voor de Dunk Low, maar een Dunk High die in 1999 werd uitgebracht met vergelijkbare kleurblokkering. Nike SB bracht ook een op Terminator geïnspireerde Dunk High uit in Hoyas-kleuren als onderdeel van een "Rivalry" -collectie in 2014.

De lijst met samenwerkingspartners van Vans wordt steeds groter en deze week hebben ze er nog een toegevoegd. In samenwerking met VSSL, fabrikant van outdoor utility gear, is Vans klaar om een trio klassieke silhouetten met outdoor-ready functies te lanceren. De nieuwe samenwerking tussen Vans en VSSL introduceert iets geheel nieuws voor sneaker releases met de op maat gemaakte noodkits die naast het schoeisel worden gelanceerd. Elk is afgestemd op het bijpassende silhouet, of het nu de robuustere, all-terrain "Camp Supplies" -versie is die bij de Sk8-Hi hoort, of de "Skate" en "Surf" EHBO-kits die passen bij de Old Skool VLT LX of Tijdperk VLT LX, respectievelijk. Elke VSSL-kit bevat dezelfde basisitems, waaronder een aluminium verpakking van militaire kwaliteit die ook dienst doet als een krachtige zaklamp, vans old skool online shop outlet een met olie gevuld kompas en een selectie van avontuurlijke uitrusting die zorgvuldig is samengesteld om bij uw sportkeuze te passen.

Modemerken en muziekartiesten die samenwerken zijn niets nieuws. De merken en beroemdheden weten dat ze veel geld kunnen verdienen als ze hun namen combineren en de roem gebruiken om duizenden paren te verkopen. De laatste die we kennen zijn Vans en de Amerikaanse rockband Foo Fighters. Om het 25-jarig jubileum te vieren sinds de release van hun debuutalbum, heeft Foo Fighters samengewerkt met Vans om een speciale versie van de Sk8-Hi te bedenken. Het klassieke silhouet heeft veel details die betrekking hebben op Foo Fighters. Waarom Sk8-Hi? Blijkbaar is het de favoriete stijl van de bandleden, te beginnen met gitarist en zanger Dave Grohl. Deze samenwerking toont het principe van eenvoud   vans sk8 online shop nederland  de band, zoals blijkt uit de no-nonsense zwart-wit-rode kleurencombinatie.