Author Topic: Problem in video record, I state explicitly.  (Read 5455 times)

Offline Olga Krovyakova

  • Users
  • *
  • Posts: 976
    • View Profile
Re: Problem in video record, I state explicitly.
« Reply #4 on: July 12, 2011, 06:05:12 PM »
Hi Bagrat,

Please excuse for the delayed answer, you can find the reply on our Russian forum here:

http://www.solveigmm.com/forum/index.php?topic=3384.0
Regards,
Olga Krovyakova
Solveig Multimedia

Offline bagrat

  • Users
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Problem in video record, I state explicitly.
« Reply #3 on: July 12, 2011, 04:01:25 PM »
Dmitry Vergeles,
in Russian topic addressed, no comments and assistance

Offline Dmitry Vergeles

  • Administrator
  • Users
  • *****
  • Posts: 877
    • View Profile
Re: Problem in video record, I state explicitly.
« Reply #2 on: July 12, 2011, 01:46:54 AM »
Hi Bagrat,

Sorry for delay. I hope our support department answer yout topic in Russian branch tomorrow.
Regards,
Dmitry Vergeles
Solveig Multimedia

Offline bagrat

  • Users
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Problem in video record, I state explicitly.
« Reply #1 on: July 12, 2011, 01:43:30 AM »
Excuse for my knowledge of English but, I Russian ;)

Problem in video record, I state explicitly.
Much I do video of lessons, by means of program HyperCam 3, from video all is normal, but the problem in audio track display after all dullishly to look tutorials without a sound. After all so?
For example I write down video + I include audio плэйер (AIMP 2). I ungear a program and I lose and bag`s video is, and the audio track is not present
I give screens of adjustment of audio [spoiler=screenshots AUDIO]
 
 
 
  [/spoiler]

The second problem , at video record at pushing a pause a roller is interrupted and begins separate 2nd record or jumps out the message an error in compression

In advance thanks