Author Topic: Strange error message - need help  (Read 9697 times)
  • Administrator
  • Users
  • *****
  • Posts: 1132
    • View Profile
« Reply #4 on: May 26, 2015, 12:34:33 AM »
Hello Jochen,

Thank you for your confirmation.

If there will be any questions, please feel free to post here or contact us via e-mail.

We always appreciate any feedback.
Regards,
Olga Krovyakova
Solveig Multimedia

  • Users
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
« Reply #3 on: May 23, 2015, 10:31:40 AM »
Hello, Olga,

sorry - after the first few days I forgot to check in again.

Just downloaded the beta version from the link, let it have a go at that movie - and it worked; thanks a lot!


Regards,

Jochen

  • Administrator
  • Users
  • *****
  • Posts: 1132
    • View Profile
« Reply #2 on: May 07, 2015, 10:31:50 PM »
Hello Jochen,

Thank you for your post and please excuse for the delayed asnswer.

This issue seems is already fixed in the beta version of Video Splitter available for the download at the link below:

http://www.solveigmm.com/download/SolveigMM_Video_Splitter_Home_Edition_5_0_Beta.exe

Please let us know if it works ok with the file you have tried to edit.
Regards,
Olga Krovyakova
Solveig Multimedia

  • Users
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
« Reply #1 on: April 30, 2015, 10:33:56 PM »
Hi,

I am just trying to rid an American movie of its multitude of ad breaks.
As far as I can tell, I did everything as always - progressing through the movie from left to right / start to finish.

However, when I start the cutting, it progresses for three seconds, then I am presented with an error message, which goes something like this (translated from the German localisation): "The image starting time was set after its ending time", and there's an error code

HRESULT:0x80040228


What's to be done (except starting from scratch)?


Regards,

J.K.