Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - JMac_88

Pages: [1]
1
SolveigMM HyperCam / Hypercam ver5.0.1712.29 Recording issue.
« on: January 02, 2018, 11:10:45 PM »
Hello,
Been a user of Hypercam for many years and love it!

Although i am experiencing a weird glitch when it at over an hour of recording.(The recording goes White mysteriously,) But when i stop the recording and playback it, it seems like it recorded fine, even with Hypercam causing a white-screen within the recording bounds.

Here are my current setting for Hypercam

 WMVideo9 Encoder DMO

BitRate - 2400kps - Buffer Delay - 20000ms - Quality - 100 - Encoder - 5 - VBR Settings - 100
Record and Playback is set at 25

Just thought i would let you know, thanks for your time!

2
SolveigMM HyperCam / Re: Audio out of Sync on Recording.
« on: October 01, 2014, 01:12:54 AM »
Just came across your How to achieve Good Quality using Hypercam guide... -http://www.solveigmm.com/en/howto/how-to-achieve-a-good-video-quality-using-hypercam/][url]http://www.solveigmm.com/en/howto/how-to-achieve-a-good-video-quality-using-hypercam/[/url]

The Quality is not as good as DIVX and you possibly might have a better method from your own perspective nowadays compared to when you first wrote your above article

But the sound appears to be in sync using the methods outlined in the above article.

Thank you

3
SolveigMM HyperCam / Audio out of Sync on Recording.
« on: September 19, 2014, 01:35:38 AM »
Version 3.6
Video Compressor - DIVX 6.9.2 Codec.
Record 10.00
Playback 10.00
Key Frame every 100 frame.

I have not adjusted anything in the sound tab - Standard settings.

Would appreciate some input into how to resolve this issue.

Many thanks

4
SolveigMM HyperCam / Re: Recording Sound Problem with Hypercam 3.4
« on: June 05, 2012, 09:32:58 AM »
Hi Olga Krovyakova,
Just installed the most recent version as per your request.
I am happy to inform you that i can now record the sound.

Thanks for providing a Solution so quick.
I am really impressed with HyperCam 3 software, Hopefully it keeps getting better and better :)

5
SolveigMM HyperCam / Recording Sound Problem with Hypercam 3.4
« on: June 04, 2012, 05:20:10 AM »
Hi
I recently made the upgrade to HyperCam 3.4.1205.23 from HyperCam 3.2

I have enabled Stereo Mixer under Recording from the Sound tap within Control Panel.
I also make sure i have Record Sound enabled within the HyperCam under options and that Stereo Mix is selected. I can see the volume level indicator responding at this time...
Once i have made a recording the sound will not play on the video, To play back the files i have recorded i am using Media Player Classic - Home Cinema Build Number 1.6.2.4742.

I had enabled the sound using the above instructions above just fine in HperCam 3.2

I am at a bit of a loss as to why i can no longer record the audio?

It would be greatly appreciated if someone could respond back with solutions as to how to fix this problem.

Many Thanks


Pages: [1]