Author Topic: Video Playing Problem after Using HyperCam 2  (Read 2794 times)

Offline Maxim.Sakhankov

  • Users
  • *
  • Posts: 293
    • View Profile
Re: Video Playing Problem after Using HyperCam 2
« Reply #6 on: April 02, 2020, 11:45:04 AM »
Hello K8T5,
As I said earlier, HyperCam 2 is not our product. You can ask the developers for support on their web-site.
Solveig Multimedia is in charge for the HyperCam version 3 and higher support. If you are interested in the latest version of HyperCam, please visit HyperCam home page.

Offline K8T5

  • Users
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Video Playing Problem after Using HyperCam 2
« Reply #5 on: April 01, 2020, 10:59:16 PM »
No, seriously. Anyone has to check. I have the recorded videos with no audio. I did not do anything wrong with the audio settings. I already have Stereo Mix enabled, and I already have v6.0.8899.1 of Realtek High Definition Audio, so something weird went wrong with the audio. Please check them.

https://bit.ly/343hDWm (These videos are short.)

https://i.ibb.co/kX0PBsR/9sd9f9sdf-s-So-Pd88s8.png (These are my audio drivers.)

Offline K8T5

  • Users
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Video Playing Problem after Using HyperCam 2
« Reply #4 on: April 01, 2020, 08:13:06 AM »
Oh. Well, Xvid MPEG-4 Codec did the trick, but there is another problem. When I recorded a video, using Xvid MPEG-4 Codec, there is no audio in the video.

Offline K8T5

  • Users
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Video Playing Problem after Using HyperCam 2
« Reply #3 on: April 01, 2020, 07:08:56 AM »
Hello K8T5,
Please let me explain, that HyperCam 2 is not a product of Solveig Multimedia. Futhermore, the HyperCam 2 is quite outdated.
What I can suggest in this situation, is to try to change video compression settings - try different video compressors.
Are there any video compression settings and any video compressors that you suggest?

Offline Maxim.Sakhankov

  • Users
  • *
  • Posts: 293
    • View Profile
Re: Video Playing Problem after Using HyperCam 2
« Reply #2 on: March 30, 2020, 01:21:25 PM »
Hello K8T5,
Please let me explain, that HyperCam 2 is not a product of Solveig Multimedia. Futhermore, the HyperCam 2 is quite outdated.
What I can suggest in this situation, is to try to change video compression settings - try different video compressors.

Offline K8T5

  • Users
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Video Playing Problem after Using HyperCam 2
« Reply #1 on: March 23, 2020, 01:26:13 PM »
I recorded a video, and when I played a video, using Media Player Classic - Home Cinema, the video freezes at the start.



I use HyperCam (v2.29.01) (64-bit). I also use Windows 10 Home (64-bit) (v10.0.18363.719).

So, I need the help with this issue.

I think that it was the problem with HyperCam 2.
« Last Edit: March 29, 2020, 11:55:59 AM by K8T5 »