Author Topic: Frames don't update with .wmv  (Read 10287 times)

Offline Dmitry Vergeles

  • Administrator
  • Users
  • *****
  • Posts: 877
    • View Profile
Re: Frames don't update with .wmv
« Reply #2 on: April 11, 2007, 04:54:01 PM »
Quote from: "endemoniada"
Hello,

When I press Previous/Next K Frame or move the slider the display doesn't update so it's impossible to set my start/end points.

This only happens with .wmv files, .avi files work great.

I am also sure my .wmv files are indexed.

I think this might be a problem on my end but I can't fix it. Here are my specs:

XP Pro (SP2)
WMP11
Latest DirectX

P4 3.0ghz
1gb Ram
9600GT video card

Please help.


Hello Endemoniada,

Thank you for the feedback.

A couple of questions.
1. Have you this problem with a number of WMV files or with the certain one?

2. When you drag the slider cursor by mouse along a timeline is the video vindow changed?
Regards,
Dmitry Vergeles
Solveig Multimedia

Offline endemoniada

  • Users
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Frames don't update with .wmv
« Reply #1 on: April 11, 2007, 04:07:26 AM »
Hello,

When I press Previous/Next K Frame or move the slider the display doesn't update so it's impossible to set my start/end points.

This only happens with .wmv files, .avi files work great.

I am also sure my .wmv files are indexed.

I think this might be a problem on my end but I can't fix it. Here are my specs:

XP Pro (SP2)
WMP11
Latest DirectX

P4 3.0ghz
1gb Ram
9600GT video card

Please help.