Author Topic: Red Line around frame  (Read 6636 times)

Offline Big Oto

  • Users
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Red Line around frame
« Reply #4 on: May 30, 2010, 10:22:53 PM »
I dont hace problems even with aero themes on.

Offline Dmitry Vergeles

  • Administrator
  • Users
  • *****
  • Posts: 878
    • View Profile
Re: Red Line around frame
« Reply #3 on: April 27, 2010, 09:20:54 AM »
Hello johnsco,
Sorry for delayed answer.

You can shitch the flickering borner thought Options->Interface->Show recording borders
Regards,
Dmitry Vergeles
Solveig Multimedia

Offline johnsco

  • Users
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Red Line around frame
« Reply #2 on: April 22, 2010, 09:47:25 PM »
 ;D  I found out if I disable the Aero features in Windows 7 then the flashing red line appears in making the video but not when it is replayed.

Offline johnsco

  • Users
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Red Line around frame
« Reply #1 on: April 21, 2010, 01:13:28 AM »
 :o  I recently installed HyperCam Ver. 3 on a Lenovo laptop running Windows 7.  When I click on HyperCam to start recording I find the outside frame of the windows (either Region, Full Screen or Window) is a red line that flashes every so often.  Often times when I am recording the red line flashes.  It comes through on the recording because when I send it to another computer to play it is quite annoying.  Right now I am using Windows Media Player to play back the Avi file.  I tried it using Quicktime and seems to do the same thing.

Please Consult