Author Topic: HyperCam_3_2_1107_8 does not load  (Read 6595 times)

Offline dodued

  • Users
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: HyperCam_3_2_1107_8 does not load
« Reply #3 on: September 14, 2011, 07:38:23 PM »
Thank you Olga...
It must have been a corrupt download or something like that...
I uninstalled, then downloaded a second copy and installed that. It works like magic, now.
Anyway, thank you for your speedy reply!

Have a great day...
Ed

Offline Olga Krovyakova

  • Users
  • *
  • Posts: 1004
    • View Profile
Re: HyperCam_3_2_1107_8 does not load
« Reply #2 on: September 14, 2011, 04:23:28 PM »
Hello Ed,


Thank you for your post.

Could you please send us log files for we could find out the problem reason:

To receive them:

1) Please download "enable_log.zip" file from the link below:
http://dl.dropbox.com/u/18960201/enable_log.zip

2) Launch "enable_log.bat"  file.
3) Launch HyperCam.
4) After it will crash (freez) go to "C:\Documents and Settings\Your user name\My documents\HyperCam3\LOG"  and please send me all the "LOG" folder content to support(at)solveigmm.com

Please specify what operating system do you have?

Thank you for the patience.
« Last Edit: September 14, 2011, 04:27:35 PM by Olga Krovyakova »
Regards,
Olga Krovyakova
Solveig Multimedia

Offline dodued

  • Users
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
HyperCam_3_2_1107_8 does not load
« Reply #1 on: September 13, 2011, 10:07:38 PM »
I have downloaded (and paid  :-[ ) and installed HyperCam3. It will not open when I double click on the desktop icon. I only get the opening logo and there it freezes.
I have

... restarted
... cold booted
... uninstalled and
... reinstalled

but HyperCam will not budge.

Any suggestions?
Thank you for any advice!
Ed