Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Marty

Pages: 1 ... 4 5 [6]
76
Video Splitter / Re: Rare Random BSOD while using video splitter
« on: April 18, 2017, 03:27:52 AM »
Hello Marty,

Have you tried to change video renderer as I've suggested in the previous email?

Hello just a quick note to tell that you solved my issues thanks :) (i have some others to ask, but i think it's a one issue / one topic). but thank you, this one is over :). no more BSOD !

77
Video Splitter / Re: Rare Random BSOD while using video splitter
« on: March 22, 2017, 07:02:14 PM »
Hello Marty,

Have you tried to change video renderer as I've suggested in the previous email?

Yes, but i must wait now if the error will come again or not, because it's happening very rarely, i'll report it here if the issue is fixed or not after a week or more or as soon as i get the error again ! thank you !

78
Video Splitter / Re: Rare Random BSOD while using video splitter
« on: March 21, 2017, 05:45:26 PM »
Thanks for your reply !

i switched the splitter, and here is the dx repot :

http://www.mediafire.com/file/l269g3g7386ij8t/DxDiag.txt

79
Video Splitter / Re: Version 6.1 video noise, not usable at all
« on: March 21, 2017, 04:25:42 PM »
ok, thanks ! :)

80
Video Splitter / Rare Random BSOD while using video splitter
« on: March 18, 2017, 04:00:19 AM »
Hello,

i have sometimes (very rare, fortunatly) a Blue screen of death while using your software, and this error is given by Windows 10 x64 on the blue screen : Video Scheduler Internal Error.

do you know what does it means ? i can't post a video where the issue happens, because it's completly random.
after a reboot, if i re edit the video which crashed, the issue is no more.

it was happening a LOT while trying the trial of the 5.x, it's what made me going away from your software, that i loved. then i tried the 6.x  and seen this error was happening  less often, almost no more, and so i bought it. but unfortunatly sometimes, it's still make this error happening.

Any idea?

Thanks :) (I love your software :) ).

81
Video Splitter / Re: Version 6.1 video noise, not usable at all
« on: March 18, 2017, 03:51:48 AM »
Hello uncpota,

Ok, thank you for letting us know about this.
Please use the latest beta 6.1.1703.6 version that works ok now.

Hello, i have the same kind of issue than uncpota, on some videos, even during the timeline while using the markers, i see grey images randomly, to bypass it, i have to find an another marker.
and sometimes, while doing a save, well, they are artifacts in the final file. i tried the trial of the 5.x version before buying the 6.x but never seen this issue with the 5.x

i would love to try this last beta but unfortunatly there is an issue with the link. can it be fixed please ? and how to know when a beta is released ?

Thanks !

Pages: 1 ... 4 5 [6]