О компании Продукты Поддержка

For immediate release

September 5, 2013

SolveigMM Video Editing SDK Release Notes

We have released an upgrade to SolveigMM Video Editing SDK, bringing the support to frame/K-frame accurate operations for FLV, WEBM, AVI files:

• FLV files frame/K-frame accurate trimming, joining and muxing
  • WEBM files frame/K-frame accurate trimming, joining and muxing
  • AVI files frame accurate trimming

The biggest change is the sample application of the famous editing app - SolveigMM Video Splitter available within SolveigMM Video Editing SDK 3.0 release. It will show how to perform trimming and joining of all supported formats, totrack the route on Yandex maps and to observe speedometer, accelerometer and compass readings on DVR files including GPS extra data.

The source codes added to SolveigMM Video Editing SDK 3.0 provide additional functionality to the existing SDK. Highlights of the changes include:

• Muxing MP4 to ASF for Microsoft Playready platform
  • Implementing Timeline ActiveX Control with thumbnails and audio waveform
  • Saving video frame/frames as JPEG and BMP file

You can find the upgrade here.

References

Product’s page:  https://www.solveigmm.com/en/products/video-editing-sdk
Download page:  https://www.solveigmm.com/download/SolveigMM_Video_Editing_SDK.exe
Company website:  https://solveigmm.com

About Solveig Multimedia

Founded in 2003, Solveig Multimedia is a software developer specialized in the area of digital audio, video and multimedia solutions for users and professionals. Among its major products are Video Splitter, HyperCam 3, Zond 265 and AVI Trimmer + MKV.

Contact information

Olga Krovyakova
Solveig Multimedia

Новогодняя акция 2021
24 December 2020 Новости

Команда Solveig Multimedia приглашает отметить Новый Год и Рождество вместе с нами!

Весь месяц с 24 Декабря 2020, по 24 Января 2021 г мы дарим скидки 35% на наши продукты: Video Splitter, HyperCam, WMP Trimmer Plugin и Zond 265. Поздравляем вас с наступающим Новым Годом и Рождеством и желаем крепого здоровья вам и вашим близким!

Black Friday offer 2020
26 November 2020 Новости

Наступила Черная Пятница! Только до 04 декабря 2020г, получите скидки до 50 % на все продукты "Сольвейг Мультимедиа": Video Splitter, HyperCam, WMP Trimmer Plugin и Zond 265. Поторопитесь, время ограничено! Успейте поднять свой уровень обработки видео со скидками!

Обновление Zond 265 v.4.9
21 November 2020 Новости

Сольвейг Мультимедиа с радостью представляет обновленную версию своего видеоанализатора - Zond 265 4.9, основным нововведением которой стало обновление версии поддерживаемого кодека AV1 (референсное ПО AOM v.2.0.0) и другие улучшения. Попробуйте обновленную версию Zond 265, доступную для загрузки на странице продукта. Мы стремимся постоянно улучшать качество выпускаемых продуктов и будем рады услышать ваши отзывы.

SolveigMM developed a real-time decoder for Huawei P40 Pro
20 November 2020 Новости

Сольвейг Мультимедиа разрабатывает EVC (MPEG-5 part 1) декодер / плеер, работающий в режиме реального времени на смартфоне Huawei P40 Pro. Предлагаем вам ознакомиться с техническими подробностями нашего решения, предложенного на октябрьской конференции MPEGНапишите нам, чтобы получить демо.