О компании Продукты Поддержка ЧаВо
04 April 2018

ZOND 265 Incorporates the Netflix VMAF Metric for Quality Estimation

TOMSK, Russia, April 04, 2018

The new edition of HEVC video analyzer Zond 4.1 incorporates the Netflix VMAF metric for quality estimation

Solveig Multimedia, a leader in video editing and customizable multimedia, announces a new edition of its Zond 265 – HEVC Video analyzer, version 4.1. Solveig Multimedia and its partner nablet will showcase the new software and functionality at NAB Show in Las Vegas on April 9–12, 2018 (booth SU13713).

For over five years, Zond 265 has been the best-in-class tool for analyzing the 'High Efficiency Video Coding' (HEVC/H.265) standard. SolveigMM empowers software developers with a HEVC bit stream analyzer – instrumental to design and implementation of H.265-compliant codecs. The software reveals NAL information, frames types, frames sizes, time stamps, decoding/display order counters, bits distribution between frame elements, coding units data and more details.

Zond 4.1 now supports the Netflix's Video Multi-method Assessment Fusion (VMAF) metric for quality estimation. The software leverages VMAF to compare an original YUV file with a preloaded video file. Correlating with human perception, this metric enables more precise video assessment after compression. Since relying on manual visual testing at all times proves unrealistic, VMAF attempts to address the issue by utilizing samples from Netflix content to help design and validate the algorithms.

The latest Zond edition comes on the heels of a major update – version 4 – that greatly expanded the product’s compatibility matrix. The novelties of Zond 265 v4 encompassed

• AOMedia Video 1 (AV1) codec support in WebM format
  • MPEG-2 codec support as video elementary stream
  • Twitch and YouTube streaming of game sessions or video blogs
  • HEVC Screen Content Coding Extension (SCC) support, and more.

Pricing and availability
The new Zond 265, ver. 4.1, is available for purchase at Solveig’s website starting at $1390 excl. VAT (per single user license).

The review how to use VMAF in ZOND:

About Solveig Multimedia
Founded in 2003, Solveig Multimedia has been a leading manufacturer of digital audio, video and multimedia solutions for end users and professional developers. Solveig’s product line includes Video Splitter, HyperCam, Zond 265 and AVI Trimmer + MKV.

For more information please contact:

pr@solveigmm.com
Solveig Multimedia

Video Editing SDK для Linux с поддержкой переходов
18 May 2022 Новости

Мы рады представить обновленную версию Video Editing SDK для Linux. В дополнение к её основной функциональности умного рендеринга мы добавили поддержку эффектов и переходов: с помощью SDK можно добавить затухание (Fade-out), проявление (Fade-in), растворение (Dissolve) видео, а также наложение картинок на видео, конвертацию картинок в видео итд.
Другое важное нововведение - поддержка формата MXF XAVC, который, в основном, предназначен для профессионального использования цифрового медиаконтента.
Вы можете ознакомиться с полной историей изменений в разделе истории версий и попробовать обновленную версию на странице продукта. Мы, как и всегда, ждем писем с вашими мнениями и пожеланиями.

Поддержка кодека AV1 для Mac OS версии Zond 265
20 April 2022 Новости

Сольвейг Мультимедиа продолжает совершенствовать свой профессиональный анализатор Zond 265: мы рады сообщить о выпуске версии Zond 265 для Mac OS с поддержкой кодека AV1. Мы также включили поддержку OBU стримов для AV1 и показ ошибок декодирования при открытии AV1 файлов для Windows и Mac OS версий. Ознакомьтесь с полным списком изменений Zond 265, загрузите и попробуйте обновленную версию Zond 265!

Новогодняя распродажа 2022
21 December 2021 Новости

По мере того, как год подходит к концу, и мы вспоминаем его, мы хотим поблагодарить вас за то, что вы были с нами весь год.
Сегодня мы объявляем о начале грандиозной новогодней распродажи! Получите все наши популярные продукты со скидкой 40%: Video Splitter, HyperCam, WMP Trimmer Plugin и Zond 265!
Предложение действительно до 21 января 2022 года.
Желаем вам и вашей семье счастливого Нового года и поздравляем с Рождеством!
Пускай в вашей жизни будет только удача, успех и чудесное настроение. С Новым годом!

Черная пятница 2021
25 November 2021 Новости

Черная пятница не за горами, так что вот вам некоторая важная информация, чтобы не пропустить это абсолютно уникальное предложение по нашим самым продаваемым продуктам.

Если вы не решались получить наши первоклассные бестселлеры, Zond 265, WMP Trimmer Plugin, Video Splitter, HyperCam, лучшее время для их покупки - между 26 ноября и 3 декабря. Мы хотим побаловать наших клиентов огромной скидкой 50%!