О компании Продукты Поддержка

Company: Solveig Multimedia
Tel.: +7 3822 492 609 ext 105

Upgrade HyperCam 2.x to HyperCam 3.x only for 50%

February 5, 2010 - Solveig Multimedia and Hyperionics LLC. announce a special deal for upgrading old version of HyperCam 2.

Because we appreciate and value all our existing users that were with us from HyperCam 2 we’re offering a special 50% discount for newest powerful screen capturing software HyperCam 3 that was developed in close collaboration with Hyperionics LLC and released on December 08, 2009

We also want to show a sign of appreciation to the customers who knew about upcoming HyperCam 3 version, but still purchased HyperCam 2 from September  8, 2009  till December  8, 2009  – for these customers we’re offering a free upgrade.

In order to receive a special discount please proceed to:

and click “Update and Upgrade policy” option.

You would be asked to submit your credentials that were used for purchasing HyperCam 2.
After successful verification, HyperCam 3 can be purchased for only 14.95 Euro.

HyperCam 3.0 is powerful screen capturing software that is compatible with Windows Vista, XP, 2000 and  Windows 7. A single-user license costs 29.95 Euro. Further information on the product, as well as its free trial version, is available at http://www.solveigmm.com/en/products/hypercam/

About Solveig Multimedia

Founded in 2003, Solveig Multimedia is a software developer specializing in multimedia solutions and custom development. Among its major products there are Video Splitter, WMP Trimmer Plugin and AVI Trimmer. For more information on the company and its products please visit http://www.solveigmm.com

# # #

NOTE TO EDITORS: We offer a free serial number for HyperCam 3 to magazine editors, internet columnist, webmasters and bloggers, who will write a review on their website, blog or column. Please let us know if you have questions or need any additional information on HyperCam 3.0.

Product page link: http://www.solveigmm.com/en/products/hypercam/
Company website: http://www.solveigmm.com

Black Friday offer 2020
26 November 2020 Новости

Наступила Черная Пятница! Только до 04 декабря 2020г, получите скидки до 50 % на все продукты "Сольвейг Мультимедиа": Video Splitter, HyperCam, WMP Trimmer Plugin и Zond 265. Поторопитесь, время ограничено! Успейте поднять свой уровень обработки видео со скидками!

SolveigMM developed a real-time decoder for Huawei P40 Pro
20 November 2020 Новости

Сольвейг Мультимедиа разрабатывает EVC (MPEG-5 part 1) декодер / плеер, работающий в режиме реального времени на смартфоне Huawei P40 Pro. Предлагаем вам ознакомиться с техническими подробностями нашего решения, предложенного на октябрьской конференции MPEGНапишите нам, чтобы получить демо.

Video Splitter 7.6 с поддержкой высокого DPI
06 November 2020 Новости

Solveig Multimedia открывает Ноябрь 2020 новым релизом! В этом месяце мы представляем обновление нашего флагманского продукта Video Splitter до версии 7.6. Новая версия содержит удобные изменения в интерфейсе: интерфейс теперь адаптируется под системные настройки масштабирования в системах с увеличенным значением DPI. Также, интерфейс адаптируется при перемещении приложения между мониторами с разными значениями масштабирования (начиная с Windows 10 1703). Мы вносим улучшения в наши продукты, основываясь на отзывах клиентов, и стремимся добавить еще больше удобства для использования от релиза к релизу. Попробуйте новую версию Video Splitter!

Релиз HyperCam 6
13 May 2020 Новости

SolveigMM представляет Hypercam 6. Главным новшеством этой версии является функция "Озвучка" (voiceover), представленная в Media Editor. Она позволяет накладывать звуковые комментарии на ваше видео. Все, что нужно сделать, - лишь загрузить ваш файл, установить начальную позицию озвучки и начать запись! Полная инструкция представлена здесь. Получите новую версию HyperCam с 10% скидкой и поделитесь впечатлениями!