О компании Продукты Поддержка

Company: Solveig Multimedia
Tel.: +7 3822 492 609 ext 105

Upgrade HyperCam 2.x to HyperCam 3.x only for 50%

February 5, 2010 - Solveig Multimedia and Hyperionics LLC. announce a special deal for upgrading old version of HyperCam 2.

Because we appreciate and value all our existing users that were with us from HyperCam 2 we’re offering a special 50% discount for newest powerful screen capturing software HyperCam 3 that was developed in close collaboration with Hyperionics LLC and released on December 08, 2009

We also want to show a sign of appreciation to the customers who knew about upcoming HyperCam 3 version, but still purchased HyperCam 2 from September  8, 2009  till December  8, 2009  – for these customers we’re offering a free upgrade.

In order to receive a special discount please proceed to:

and click “Update and Upgrade policy” option.

You would be asked to submit your credentials that were used for purchasing HyperCam 2.
After successful verification, HyperCam 3 can be purchased for only 14.95 Euro.

HyperCam 3.0 is powerful screen capturing software that is compatible with Windows Vista, XP, 2000 and  Windows 7. A single-user license costs 29.95 Euro. Further information on the product, as well as its free trial version, is available at http://www.solveigmm.com/en/products/hypercam/

About Solveig Multimedia

Founded in 2003, Solveig Multimedia is a software developer specializing in multimedia solutions and custom development. Among its major products there are Video Splitter, WMP Trimmer Plugin and AVI Trimmer. For more information on the company and its products please visit http://www.solveigmm.com

# # #

NOTE TO EDITORS: We offer a free serial number for HyperCam 3 to magazine editors, internet columnist, webmasters and bloggers, who will write a review on their website, blog or column. Please let us know if you have questions or need any additional information on HyperCam 3.0.

Product page link: http://www.solveigmm.com/en/products/hypercam/
Company website: http://www.solveigmm.com

День Святого Валентина 2021
14 February 2021 Новости

Компания Solveig Multimedia поздравляет с Днем Святого Валентина!
Подарите себе и своим близким особенный подарок со скидкой 40% от нас. Только 14-16 февраля получите скидку 40% на самые популярные программы для дома и бизнеса - Video Splitter, HyperCam и WMP Trimmer Plugin!

Новогодняя акция 2021
24 December 2020 Новости

Команда Solveig Multimedia приглашает отметить Новый Год и Рождество вместе с нами!

Весь месяц с 24 Декабря 2020, по 24 Января 2021 г мы дарим скидки 35% на наши продукты: Video Splitter, HyperCam, WMP Trimmer Plugin и Zond 265. Поздравляем вас с наступающим Новым Годом и Рождеством и желаем крепого здоровья вам и вашим близким!

Black Friday offer 2020
26 November 2020 Новости

Наступила Черная Пятница! Только до 04 декабря 2020г, получите скидки до 50 % на все продукты "Сольвейг Мультимедиа": Video Splitter, HyperCam, WMP Trimmer Plugin и Zond 265. Поторопитесь, время ограничено! Успейте поднять свой уровень обработки видео со скидками!

Обновление Zond 265 v.4.9
21 November 2020 Новости

Сольвейг Мультимедиа с радостью представляет обновленную версию своего видеоанализатора - Zond 265 4.9, основным нововведением которой стало обновление версии поддерживаемого кодека AV1 (референсное ПО AOM v.2.0.0) и другие улучшения. Попробуйте обновленную версию Zond 265, доступную для загрузки на странице продукта. Мы стремимся постоянно улучшать качество выпускаемых продуктов и будем рады услышать ваши отзывы.