О компании Продукты Поддержка
14 October 2016

Solveig Multimedia will present innovative solutions at Broadcast India Show 2016

Solveig Multimedia is heading eastwards this autumn!

We are unveiling Smart Video Editing and Video Analysis Technologies at Broadcast India Show 2016 (Bombay Exhibition Centre–Mumbai) on October 20–22, 2016.

At BI 2016, we will co-exhibit with our trusted Indian partner – Rahul Commerce. Come and see SolveigMM products at Booth D402! Drop by the booth for a personal meeting. We’ll have a chat, discuss your goals and show how SolveigMM innovative solutions can bring your existing and future projects onto the next level.

SolveigMM has longstanding expertise and competence in these technologies:

• Smart Video/Audio Editing
• HEVC Smart Editing
• Android Smart Editing
• Cross-platform HEVC Visual In-depth Analysis and Debug.

Here is a sneak peek into our future roadmap – please share your feedback! Thoughts and suggestions are welcome..

SolveigMM Video Splitter – lossless and fast video editor
The most feature-packed editor on the market

• A special video editor edition with a revamped UI, flexible multi-filed timeline, support for the dual camera and an independent player
• HEVC video codec support, and accelerated MP4 trimming with automatic parallelization of all CPU cores.
• Smooth operation with Google VP10 and AOMedia Video codecs. After-effects transitions and additional audio multiplexing to make video customization even easier. Also available for Mac OS X!

Android Trimmer SDK
Video edits on mobile made easy

Coming up next is the launch of Android Trimmer SDK that enables developers to create apps for smartphones, tablets and Android Set-to-Boxes. The Android Smart Editing Technology delivers K-frame video editing on mobile and comes with the TriMP4 free application for Android users.

HEVC Video Analysis and Debugging
Visual detailing – an in-depth look into your data

As for HEVC Video Analysis and Debugging, SolveigMM is baking a beta Zond 265 version with a built-in HDR feature. This edition will include a visually elaborated DPB management console – enhanced with Reference Picture Set and Reference Picture Dependency. Plus, the solution will add support for Google VP10 and AOMedia Video.

Aren’t you thrilled to get more details? Looking forward to see you at Booth D402!

To book an individual meeting with SolveigMM Team at Broadcast India Show 2016, please contact us at  sales(at)solveigmm.com.

Solveig Multimedia на CABSAT 2021
19 October 2021 Новости

Хорошие новости! Solveig Multimedia участвует в выставке CABSAT 2021 в Дубае во Всемирном торговом центре с 26 по 28 октября.

Приглашаем посетить наш стенд № PD-22 и узнать о наших последних проектах и решениях, таких как HTML5 Video Editor, онлайн-редактор видео с добавлением переходов, наложением текста, озвучиванием и интеллектуальным рендерингом.

Единственный онлайн-редактор с интеллектуальным рендерингом работает с точностью до кадра и не дает потери качества при редактировании. Он позволяет редактировать видео и сразу же просматривать изменения, объединять несколько клипов в одно видео, добавлять текст, музыку и переходы к видео. Посетите официальную страницу компании на сайте выставки для получения дополнительной информации. Приходите и посмотрите редактор сами!

Обновление EVC до ETM версии 7.3 в Zond 265
07 September 2021 Новости

Сольвейг Мультимедиа продолжает исследовать и встраивать стандарт EVC в свои продукты: мы обновили поддержку EVC в Zond 265 для совместимости с наиболее актуальным референсным ПО ETM версии 7.3. Также мы добавили поддержку EVC в Mac OS и Linux версии Zond 265. Попробовать обновленную версию и ознакомиться с полным списком изменений вы можете на странице продукта.

Zond 265 with EVC support in MPEG WG contribution
19 July 2021 Новости

Сольвейг Мультимедиа представила Zond 265 с поддержкой формата EVC на MPEG WG в июле 2021 с целью продвижения и распространения стандарка. Пожалуйста, ознакомьтесь с подробностями нашего вклада в распространение EVC стандарта и его поддержке в Zond 265. Будем признательны за ваши технические отзывы и предложения по поддержке EVC и Zond 265.

Релиз Zond 265 версии 5
31 May 2021 Новости

Выпущено обновление Zond 265!
Сольвейг Мультимедиа с радостью представляет версию 5 своего анализатора Zond 265, который теперь поддерживает анализ видео в формате Essential Video Coding (EVC). Скачать демо-версию можно на странице продукта, а в разделе "История Версий" можно найти полный список возможностей новой версии.
Также, предлагаем вам ознакомиться с другим нашим EVC проектом: EVC декодер и плеер реального времени для смартфона Huawei P40 Pro.