О компании Продукты Поддержка
05 September 2014

SolveigMM ZOND 265 jointly with DekTec at IBC 2014

image

This year Solveig Multimedia jointly with DekTec demonstrates the latest version of ZOND 265 at IBC show 2014 held in Amsterdam from September 12 - 16, 2014.

image
We will gladly demonstrate the latest achievement in the field of comprehensive debug analysis in easy-to-use visuals for HEVC/H.265
and H.264 format:

image  Zond 265 now supports both H.265 and H.264 video in the same interface. New version is optimised for 4K UltraHD HEVC support and operates much faster than a current one. Extended reporting by means of command line interface allows saving detailed data like frame statistics,
CU and PU details.

Please feel free to discuss with us our traditional smart editing solutions:

image Video Editing SDK allows the developer to create applications for advanced frame-accurate editing of digital video/audio data in various formats.

image Video Splitter a powerful editing consumer application developed on the basis of Video Editing SDK - is an illustrative example of the most attractive features implementation.

Solveig Multimedia jointly with DekTec at IBC 2014
Welcome to visit us
12-16 September 2014
RAI Amsterdam, The Netherlands
Booth: Hall 2 B40
If you or your colleagues are planning to visit it, welcome to meet Solveig Multimedia team at booth 2.B40.
Please feel free to contact us to schedule the meeting in advance.

Solveig Multimedia
3 Razvitiya avenue, Tomsk 634055, Russian Federation
+7 (3822) 701-455 ext. 2049

Zond 265 with EVC support in MPEG WG contribution
19 July 2021 Новости

Сольвейг Мультимедиа представила Zond 265 с поддержкой формата EVC на MPEG WG в июле 2021 с целью продвижения и распространения стандарка. Пожалуйста, ознакомьтесь с подробностями нашего вклада в распространение EVC стандарта и его поддержке в Zond 265. Будем признательны за ваши технические отзывы и предложения по поддержке EVC и Zond 265.

Релиз Zond 265 версии 5
31 May 2021 Новости

Выпущено обновление Zond 265!
Сольвейг Мультимедиа с радостью представляет версию 5 своего анализатора Zond 265, который теперь поддерживает анализ видео в формате Essential Video Coding (EVC). Скачать демо-версию можно на странице продукта, а в разделе "История Версий" можно найти полный список возможностей новой версии.
Также, предлагаем вам ознакомиться с другим нашим EVC проектом: EVC декодер и плеер реального времени для смартфона Huawei P40 Pro.

Improvements to the real-time EVC decoder for Huawei P40 Pro
26 May 2021 Новости

Сольвейг Мультимедиа продолжает модифицировать EVC (MPEG-5 part 1) декодер и плеер, которые предназначены для работы в режиме реального времени на устройстве Huawei P40 Pro. Модификации позволили увеличить производительность декодера на ~50%. Представляем подробное описание изменений, сделанных во время второго этапа разработки, в сравнении с предыдущим этапом.
Напишите нам, чтобы получить демо.

День Святого Валентина 2021
14 February 2021 Новости

Компания Solveig Multimedia поздравляет с Днем Святого Валентина!
Подарите себе и своим близким особенный подарок со скидкой 40% от нас. Только 14-16 февраля получите скидку 40% на самые популярные программы для дома и бизнеса - Video Splitter, HyperCam и WMP Trimmer Plugin!