О компании Продукты Поддержка
11 December 2013

Solveig Multimedia releases Zond 265 – HEVC Video analyzer, Version 1.5.

For immediate release

December 11, 2013

Solveig Multimedia releases Zond 265 – HEVC Video analyzer, Version 1.5.

Solveig Multimedia is proud to announce the release of Zond 265 – HEVC Video analyzer, Version 1.5.

We have done our best to enhance Zond 265 version 1.5 and we are sure you will enjoy the improvements.

Here are the advanced features of Zond 265 version 1.5:

- Hex viewer displays file contents in binary and hexadecimal formats with the abilities to search and navigate.

- Hex pannel is fully movable, resizable and hidable.

- Hex viewer is synchronized with a bitstream tab and highlights header blocks and bitstream header bits. It has been significantly optimized compared to betas and demos.

- Added the support for reading HEVC streams from MPEG transport streams in a beta vesion.

- Compatible with the reference software HM 12.1.

This 1.5 release features 8 fixes for small and common problems encountered by our customers.

To find more information about Zond 265 – HEVC Video analyzer or to get the demo version or to purchase the full one, please visit the product webpage

If any questions or feedbacks, please contact us.

About Solveig Multimedia

Founded in 2003, Solveig Multimedia is a software developer specialized in the area of digital audio, video and multimedia solutions for users and professionals. Among its major products are Video Splitter, HyperCam 3, Zond 265 and AVI Trimmer + MKV.

Contact information

Olga Krovyakova
Solveig Multimedia

Релиз Zond 265 версии 5
31 May 2021 Новости

Выпущено обновление Zond 265!
Сольвуйг Мультимедиа с радостью представляет версию 5 своего анализатора Zond 265, который теперь поддерживает анализ видео в формате Essential Video Coding (EVC). Скачать демо-версию можно на странице продукта, а в разделе "История Версий" можно найти полный список возможностей новой версии.
Также, предлагаем вам ознакомиться с другим нашим EVC проектом: EVC декодер и плеер реального времени для смартфона Huawei P40 Pro.

Improvements to the real-time EVC decoder for Huawei P40 Pro
26 May 2021 Новости

Сольвейг Мультимедиа продолжает модифицировать EVC (MPEG-5 part 1) декодер и плеер, которые предназначены для работы в режиме реального времени на устройстве Huawei P40 Pro. Модификации позволили увеличить производительность декодера на ~50%. Представляем подробное описание изменений, сделанных во время второго этапа разработки, в сравнении с предыдущим этапом.
Напишите нам, чтобы получить демо.

День Святого Валентина 2021
14 February 2021 Новости

Компания Solveig Multimedia поздравляет с Днем Святого Валентина!
Подарите себе и своим близким особенный подарок со скидкой 40% от нас. Только 14-16 февраля получите скидку 40% на самые популярные программы для дома и бизнеса - Video Splitter, HyperCam и WMP Trimmer Plugin!

Новогодняя акция 2021
24 December 2020 Новости

Команда Solveig Multimedia приглашает отметить Новый Год и Рождество вместе с нами!

Весь месяц с 24 Декабря 2020, по 24 Января 2021 г мы дарим скидки 35% на наши продукты: Video Splitter, HyperCam, WMP Trimmer Plugin и Zond 265. Поздравляем вас с наступающим Новым Годом и Рождеством и желаем крепого здоровья вам и вашим близким!